Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 51

 

 

Mån-Fred 11.30-14.00 100:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

  • Lasagne al forno
  • Bbq pulled pork med coleslaw, rostad majs och potatisklyftor

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Stekt spätta med kapris, rödbetor och brynt smör, serveras med potatismos

Onsdag

  • Julbord

Torsdag

  • Fisk och skaldjurssoppa. Pannkaka, vispad grädde och bärkompott
  • Spaghetti Carbonara

Fredag

  • Helstekt fläskfilé serverad med potatisgratäng och pepparsås
  • Senapsbakad lax med grönkål och rosmarinpotatis

Vegetariskt Alternativ

  • Vegetarisk Lasagne med tomat och löksalsa

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt