Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 8

18 – 22 februari

 

 

Mån-Fred 11.30-14.00 100:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

  • Kalvfärslimpa med cheddar, serveras med gräddsås, pressgurka och potatismos
  • Pytt i panna, rödbetor och stekt ägg

Tisdag

  • Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
  • Citronkyckling med fetaost och örtrisotto

Onsdag

  • Mandeltorsk serveras med skaldjurs-sandefjordsås och potatismos
  • Peters fläskestek serveras med äppelsky, rödkål och rostade rotsaker

Torsdag

  • Lunchbuffé – med många trevliga rätter

Fredag

  • Havets Wallenbergare med skagensås och potatismos
  • Schnitzel med rödvinssås, kapris, citron och rostad potatis

Vegetariskt Alternativ

  • Svamprisotto, tomatsås och bakad selleri

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt