Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 43

 

 

Mån-Fred 11.30-14.00 100:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

  • Persiljejärpar med gräddsås, potatismos, pressgurka och lingon
  • Wokad kyckling med kokoscurry och jasminris

Tisdag

  • Raggmunk och rårörda lingon
  • Pyttipanna, rödbetor och stekt ägg

Onsdag

  • Högrevs ragu ”Bolognese” serveras med tagliatelle och parmesanost 
  • Stekt torsk ”Doris”, räkor, gurka, brynt smör samt potatis- och pepparrotsmos

Torsdag

  • Ärtsoppa med fläskkorv. Pannkakor, vispad grädde och bärkompott
  • Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och husets senap

Fredag

  • Fredagsburgare med husets dressing, saltgurka och rostade potatis
  • Gravad lax med dillstuvad potatis

Vegetarisk Alternativ

  • Vegetarisk vårrulle med Singapore Curry och jasminris

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt