Evenemang

Här hittar du alla kommande evenemang hos oss!

Varje fredag under våren mellan 17-19 har vi After Work på Haralds. Välkommen med vännerna eller kollegorna.

Haralds är en del av Göteborgs Film Festival 2019 och du är välkommen att vara med.
32 platser kommer snart att kunna bokas för -Zlatan i Alperna (15 minuter) och Aurora (1 h 45 minuter) som vi kommer att visa i bion. Då har du plats från 17.30 i bion för direktsändning av invigningen från Draken. Detta kostar endast 40 kr för hela paketet och då ingår ett festivalpass till Göteborgs Film Festival, till ett värde av 50kr (fås på plats 25 januari).

Vi öppnar upp Salongen 16.30 och hälsar dig välkommen då vi kommer servera en god buffé med ett glas bubbel eller alkoholfritt alternativ för endast 160kr. Där kommer du även kunna få se livestreaming av invigningen från Draken som börjar 17.30, den är kostnadsfri.

Vill du boka premiären av filmen -Britt-Marie var här, som vi visar 15.00 samt 21.00 så bokar du den via www.haraldsbio.se. Filmen är med Pernilla August och är en del av Göteborgs Film Festival.

Vilken kväll!

Monica & The Stockroses kommer till Haralds Salonger. Ta på Cowboyhatten och bootsen och va med i en svängom i Bar och Salong!
Boka bord på http://haraldsrestaurang.se/boka-bord/ eller ring oss 031-962121. Countrymat som ribs mm kommer erbjudas.

Välkomna!

Nu är det dags för TJEJKVÄLL på Haralds tycker vi. Det kommer bli ett par tillfällen under våren och första datumet är torsdagen 31 januari.

Vid våra tjejkvällar kommer vi att visa filmer som tjejer gillar, mat som vi hoppas ni önskar äta och inte minst AW-priser på dryck.

Varmt välkomna!

 

I våra Mordmysterium har alla en egen karaktär och deltar själva.
Varje deltagare spelar sin egen roll, har sina egna uppdrag och hemliga ledtrådar. Under middagen uppstår ständigt nya dråpliga inslag som kärleksaffärer, spontana tal, köp & handel och kanske till och med ett MORD. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt under middagen för att kunna lista ut vem mördaren är. Kanske är det DU som är kvällens mördare. Hela aktiviteten leds av en eller flera professionella instruktörer som också har en roll i vårt mordmysterium.

Välkomna!

 

Tjejkväll på Haralds!

Denna gången erbjuder vi två filmer. Dra ihop ditt tjejgäng för en riktigt trevlig kväll. Boka film och/eller bord eller bara kom ner för att umgås.

Välkomna

Välkomna till en riktigt härlig kväll på Haralds Salonger. Det blir JAZZMUSIK med Max Lagers där Peter Trägårdh är med och spelar. Du kommer njuta av gladjazz och dans.

Boka bord på 031-962121 för att äta gott.

 

 

FAQ


Jag kan inte boka en specifik plats, var kommer vi att få sitta?

Svar: Vi placerar er i bokningsordning.


Jag kan inte boka specifika platser, kommer vi att få sitta tillsammans?

Svar: Så länge ni har bokat alla under samma bokningsnummer så hamnar ni per automatik tillsammans. Har ni gjort flera bokningar så måste ni meddela oss bokningsnumren så sätter vi er tillsammans. Kontakta oss senast 2 dagar innan evenemangen.


Vi är flera sällskap som har bokat biljetter i olika omgångar. Hur gör vi för att få sitta tillsammans?

Svar: Meddela bokningen på mail info@haraldsrestaurang.se eller kontakta oss på telefon 031 96 21 21 senast måndagen samma vecka som ankomst. Se till att du har samtliga bokningsnummer när du ringer eller mailar oss.


Jag är allergisk hur meddelar jag det?

Svar: Meddela bokningen på mail info@haraldsrestaurang.se eller kontakta oss på telefon 031-96 21 21 senast måndagen samma vecka som ankomst. Glöm inte att meddela ditt bokningsnummer.


Måste jag skriva ut mina biljetter eller räcker det att jag uppvisar dem i telefonen?

Svar: Generellt så räcker det att man visar upp dem i telefonen men till vissa konserter kan vi behöva en fysisk utskrift. Kika gärna på vad som gäller per föreställning/konsert.


Är lokalen anpassad för funktionshindrade?

Svar: Vår lokal är till viss del anpassad. Vi har inga trösklar och lokalen är öppen utan dörrar. Det finns en toalett för funktionshindrade och du får sitta på kortändan för mer utrymme. För att boka en sådan plats, kontakta bokningen på mail info@haraldsrestaurang.se eller per telefon 031-96 21 21.


Kan jag köpa dryckespaket på plats?

Svar: Det går bra att köpa till dryckespaket på plats, men om ni förköper så har vi förberett för er och kan ge er bättre service. Du kan byta ut ett glas vin mot öl.


Avbeställningsskydd?

Svar: Haralds tillhandahåller inget avbeställningsskydd, köpt biljett återlöses inte. Du får däremot ta med dig någon annan i personens ställe.


Vad är serviceavgift?

Svar: Serviceavgift är en avgift som vi tar ut för att täcka våra kostnader för vårt biljett- och försäljningsnät. Vid inställt eller flyttat evenemang återbetalas ej denna serviceavgift.


Får jag ta med mig mat eller dryck in på Haralds Salonger?

Svar: Nej, du får inte ta med mat eller dryck in på Haralds Salonger.


Är restaurangen / bar på Haralds öppen vid alla evenemang?

Svar: Ja, i princip, men det finns undantag. Se respektive evenemangssida för att få veta vad som gäller i samband med just ditt evenemang.