Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 4

21-25 januari

 

 

Mån-Fred 11.30-14.00 100:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

  • Fetaostfyllda köttfärsbiffar med rosmarin, tomatsky,  tzatziki och rostad potatis
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag

  • Raggmunk med fläsk och rårörda lingon
  • Citrongräsmarinerad kycklingbröst med padengcurry och stekt ris

Onsdag

  • Stekt rödspätta med kapris, rödbetor, skirat smör och potatismos
  • Isterband med dillstuvad potatis och husets senap

Torsdag

  • Transylvanisk köttsoppa med lök och kål. Pannkaka, vispad grädde och bärkompott
  • Oxrullader med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Fredag

  • Schnitzel med citronklyfta, rödvinssås och ugnsbakad potatis
  • Havets Wallenbergare med skagensås och potatismos

Vegetariskt Alternativ

  •  Spenat och färskost cannelloni, serveras med tomatsås, rucola och parmesan

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt