Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 21

 

 

Mån-Fred 11:00-14:00 – 115:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

  • Stekt rimmat fläsk med löksås samt kokt potatis
  • Pasta med soltorkad tomatsås och räkor

Tisdag

  • Kokt torsk med klassisk äggsås samt kokt potatis
  • Italiensk kalvfärslimpa med basilika och tomat samt risotto och citruscrème

Onsdag

  • Stekt panerad schnitzel med rödvinssky och kapris-ansjovissmör samt gröna ärtor och rostad potatis    
  • Färsk pasta med marinerade räkor och chili-limesås samt parmesan

Torsdag

  • Ungersk gulasch, serveras med crème fraiche samt rostad potatis 
  • Pasta a la Carbonara (bacon, grädde, svartpeppar)

Fredag

  • Pulled beef Bbq i tortillabröd, serveras med ris, bönor och rökt crème fraiche
  • Kyckling Thai red curry, serveras med basmatiris      

Vegetarisk Alternativ

  • Rödbetswrap med färskost samt pinjenötter

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt