Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 38

 

 

Mån-Fred 11:00-14:00 – 100:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Rostat kycklingbröst med thai röd curry, serveras med basmatiris

Tisdag

  • Stekt panerad spättafilé med kall gräslökssås samt potatispuré
  • Höstgryta med nötkött, karljohansvamp och rotfrukter, serverad med rostad potatis

Onsdag

  • Kokt rimmad oxbringa med pepparrotssås samt rotmos
  • Mousaka (nötfärs, aubergine och potatis)

Torsdag

  • Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon samt potatismos
  • Fisksoppa, serverad med vitlöksbröd och crème fraiche

Fredag

  • Bookmakersandwich (biff, dijonsenap, pepparrot, äggula) med pommes frites
  • Räkor i het sås, serveras med färsk tagliatelle

Vegetarisk Alternativ

  • Kikärtsbullar med gräddsås, rårörda lingon samt potatispuré

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt