Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 39

 

 

Mån-Fred 11.30-14.00 115:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

  • Helstekt fläskytterfilé med kantarellsås samt rostade rotfrukter
  • Pasta med köttfärssås och parmesan

Tisdag

  • Ugnsbakad koljafilé med kräftsås samt potatis-västerbottenspuré
  • Ugnsrostat kycklinglårfilé med rönnbärssås samt rosmarinrostad potatis

Onsdag

  • Pannbiff med lök och rödvinssås samt rostad potatis
  • Ugnsbakat kalkonbröst med dragon-senapsås samt ris

Torsdag

  • Gulaschsoppa med crème fraiche, Pannkaka med bärkompott och vispad grädde
  • Prästost-pepparrotsbakad lättrökt lax, serveras med brynt smör samt kokt kokt potatis

Fredag

  • Pulled beef burger med mangosalsa och pommesmix
  • Gräddbräserad tortellini med ricotta-spenat samt lufttorkad skinka och riven parmesan

Vegetarisk Alternativ

  • Vegetarisk Lasagne, serveras med parmesancrème

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt