Cateringmeny

STUDENTBUFFÉER

 

Lilla studenten 165:-pp

  • Rostat kycklingbröst (serveras kall med örtolja)
  • Färskpotatissallad med Västerbottensost och rosmarin
  • Vårsallad med primörer och skott
  • Salsa Verde
  • Surdegsbröd och spisbröd
  • Smör

 

Mellan studenten 195:-pp

  • Rostat kycklingbröst (serveras kall med örtolja)
  • Varmrökta laxkuber
  • Vårsallad med salladsskott
  • Limeaioli
  • Salsa Verde
  • Potatis och primörsallad
  • Surdegsbröd och spisbröd
  • Smör

 

Stora studenten 298:-pp

  • Tunnskivad fläskfilé med sotad vårlök
  • Rostat kycklingbröst (serveras kall med örtolja)
  • Varmrökta laxkuber
  • Färskpotatissallad med ramslök och kallpressad rapsolja
  • Grön sparris med romansallad och hyvladparmesan
  • Krämig fänkål och rödkålssallad
  • Salsa verde
  • Limeaioli
  • Primörsallad med grillad citron
  • Surdegsbröd och spisbröd
  • Smör

Haralds Catering

Vällagad och god mat är en förutsättning för ett lyckat event.

Vi erbjuder catering till både privatpersoner & företag.

Vårt cateringkök på Hönö är hjärtat i vår verksamhet, med kökschef Henrik Ahl och Sousse-Chef Lucas Vänt i spetsen.

Vi fixar maten till företagseventet, födelsedags- och jubileumsmiddagen, bröllop eller till festen där du helt enkelt vill umgås med dina gäster istället för att stå i köket.

Bufféer, mingelmat och tilltugg, vegetarisk och vegans catering, allt är möjligt hos oss.

Önskar Ni, hjälper vi gärna till med personal till ett överkomligt pris.

Är du nyfiken på oss och vill komma i kontakt med vår catering-avdelning?

info@haraldsrestaurang.se