Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 8

 

 

Mån-Fred 11:00-14:00 – 100:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

 

  • Ugnsbakad falukorv a la Mickan med potatismos
  • Kotlett med ben med stekt lök, skysås samt råstekt potatis

Tisdag

  • Smörstekt kolja med stuvad svartrot, skirat dillsmör samt kokt potatis
  • Indisk kyckling med koriander/chiliyoghurt, serveras med ris och hembakt pannbröd

Onsdag

  • Stekt rimmat fläsk med bruna bönor och kokt potatis
  • Helstekt fläskfilé med grönpepparsås samt ugnsrostade rotfrukter

Torsdag

  • Ärtsoppa med fläsk och korv, Pannkaka med bärkompott och vispad grädde
  • Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon samt kokt potatis

Fredag

  • Kalvgryta med kantareller och rostad potatis
  • Vitvinskokt torsk med sparrissås samt duchesse smaksatt med Västerbottensost

Vegetarisk Alternativ

  • Halloumibiffar, serveras med zuccini och chiliplättar samt tzatsiki

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt