Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 17

 

 

Mån-Fred 11:00-14:00 – 115:-

Bokningsförfrågan Black Pearl A la Carte

Måndag

  • Viltskavsgryta med svamp, serveras med rårörda lingon och kokt potatis
  • Långbakad kafferubbad fläskkarré, serveras med löksky och råstekt potatis

Tisdag

  • Ugnsbakad lax med ramslökshollandaise samt kokt potatis
  • Marinerat kycklingspett med rostad sötpotatis samt aioli

Onsdag

  • Köttfärslimpa med gräddsås rårörda lingon samt kokt potatis
  • Fish & chips med het remoulade

Torsdag

  • Haralds vårsoppa, pannkaka med bärkompott och vispad grädde
  • Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor samt potatispuré

Fredag

  • Biff a la Rydberg med senap-pepparrotscrème
  • Heta chicken drumsticks, serveras med mangosalsa och pommes

Vegetarisk Alternativ

  • Risottokaka med spenatcrème toppat med soyafärsbolognais

• En dignande salladsbuffé med olika sorters bröd, smör, samt olika dressingar

• Ett vällagat alternativ av vår goda husman, influenser från olika delar av världen och en vegetarisk rätt